Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

104 woningen Dronten-Centrum klaar voor de toekomst

  • 104 woningen Dronten OFW
  • 104 woningen Dronten OFW
  • 104 woningen Dronten OFW
  • 104 woningen Dronten OFW
  • 104 woningen Dronten OFW
  • 104 woningen Dronten OFW

Dinsdag 21 juli zetten Salverda Bouw en OFW de 104 huurders uit Dronten-Centrum in het “zonnetje”. Zij ontvingen een plant en een cadeaubon als dank voor hun medewerking en geduld. Het groot onderhoudsproject aan de woningen aan de Groenland-, Spiegel-, Kombuis- en Galjoenstraat werd hiermee feestelijk afgerond. De woningen zijn weer klaar voor de toekomst.

In september 2019 startten wij in opdracht van OFW met het groot onderhoud aan de woningen. Voor de huurders van deze woningen, brak er een intensieve tijd aan. Per woning waren er gedurende drie maanden mensen in en om hun woning aan het werk. Zo pakten wij onder andere het dak aan, brachten wij nieuw voegwerk aan, vervingen wij kozijnen en beglazing voor HR++ glas en waardeerden wij de gevelisolatie op. Dankzij deze maatregelen zijn de woningen technisch en energetisch weer in orde. Mooie bijkomstigheid voor de huurders; lagere woonlasten.

Persoonlijke noot aan de bewoners namens Salverda Bouw

“Wij hebben met plezier aan dit project gewerkt, maar beseffen ons wel degelijk dat de werkzaamheden ook enige overlast hebben veroorzaakt. Daarom hebben wij ons best gedaan om u zoveel mogelijk te ontlasten. Na een jaar werken in uw wijk en het persoonlijk contact met u, zijn we bij het einde van het project gekomen. Wij hopen dat u blij bent met het resultaat en de toekomstige jaren comfortabeler woont. Wij wensen u het beste en wellicht tot ziens!”

Een reactie van bewoners

“Het was een leuke en gezellige tijd. Fijn dat er aandacht was voor de bewoners. Het resultaat mag er zeker wezen, het ziet er mooi uit. Bedankt, we gaan jullie missen!”

Klik hier voor het artikel op de website van OFW.