Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Bouw appartementencomplex Mosselhof feestelijk gestart!

  • Mosselhof Zeewolde
  • Mosselhof Zeewolde
  • Mosselhof Zeewolde
  • Mosselhof Zeewolde

Op 13 april 2023 ging een bijzondere heipaal de grond in. Namelijk eentje waarop tientallen namen prijken. Deze heipaal symboliseert de start van de bouw van Mosselhof. Dit mooie appartementencomplex wordt gerealiseerd in Polderwijk in Zeewolde.

Gepersonaliseerde heipaal

Wethouder Helmut Hermans (gemeente Zeewolde), adjunct directeur Gert Winkelaar (Salverda) en manager Vastgoed Ramon Vos (Woonpalet) zetten hun naam op de heipaal, net als alle andere genodigden. Deze heipaal is er een van de in totaal 132. Het heien zal rond Koningsdag afgerond zijn, waarna de funderingsbalken gemaakt worden. Als alles volgens planning blijft gaan, wordt Mosselhof rond de bouwvak van 2024 opgeleverd.

Klimaatadaptie en biodiversiteit

Bij het ontwikkelen van Mosselhof is volop rekening gehouden met klimaatadaptatie en biodiversiteit. Nest- en vleermuiskastjes in de gevel bieden de gierzwaluw en vleermuis een thuis. Het sedumdak verkoelt de omgeving, vangt regen op en is fijn voor vogels, vlinders en andere insecten. Het grind op het dak is een broedplaats voor onder andere de scholekster en kleine plevier. Verder krijgt elk appartement eigen zonnepanelen. Deze leveren schone, groene stroom.

Verkoop

Er zijn nog enkele appartementen te koop. Neem voor meer informatie over de beschikbare appartementen contact op met Haanen & Ferneij makelaardij.