Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Collega Yvette is topscoorder bij Topscore Trofee Zwolle

Woensdag 15 juni is de uitreiking van de Topscore Trofee Zwolle weer gehouden. Salverda Bouw sponsort dit mooie evenement al jarenlang. Zowel de dames als heren van de Zwolse voetbalclubs strijden ieder jaar weer om het meest gescoorde aantal doelpunten.

In Cafe de Hetebrij te Zwolle werden woensdagavond de prijzen uitgereikt in aanwezigheid van directeur Arjan Berends. Als bedrijf zijn we trots dat dit keer ons eigen medewerker Yvette van Daelen in de prijzen is gevallen. De oud-topsporter van PEC Zwolle heeft met 17 doelpunten de eerste prijs in de wacht gesleept.

Yvette speelt sinds 2020 in het dameselftal bij Be Quick’28. Ze heeft van 2012 tot en met 2020 (totaal 8 seizoenen) bij PEC Zwolle gevoetbald. Vrijwel direct nadat Yvette is gestopt bij PEC Zwolle Vrouwen is zij in november 2020 bij Salverda Bouw in dienst gekomen. “Ik kende Salverda Bouw al via mijn vorige werkgever en de samenwerking en familiecultuur binnen het bedrijf sprak mij direct aan. Daar zou ik wel tussen passen, dacht ik. Gelukkig dacht Salverda daar ook zo over en nu werk ik al weer langer dan anderhalf jaar met veel plezier als woonconsulent.”

Het was ontzettend leuk was om aanwezig te zijn in café De Hetebrij afgelopen woensdagavond, vertelt Yvette. Het was best druk, de kroeg stond aardig vol met allemaal voetballers. SVI, WVF, Be Quick’28, ZAC en Dieze West waren aanwezig. “Super om de Salverda Trofee te winnen na een vervelend Corona jaar. Vorig seizoen stond ik ook al op 1 om de trofee te winnen, maar toen gooide Corona roet in het eten. Dit seizoen hebben we de competitie af mogen maken en heb ik voor het eerst in amateursfeer een prijs gewonnen bij Be Quick’28. Meteen nadat ik ben gestopt op topsportniveau bij PEC Zwolle Vrouwen. Dat is natuurlijk een enorme eer!”

Een verslag van de bijeenkomst in de Hetebrij is terug te lezen in De Swollenaer. Woensdag 22 juni is de uitreiking van de Topscore Trofee in Kampen.