Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling is bij Salverda een belangrijke activiteit. Nu de ruimte in Nederland steeds schaarser wordt moeten we creatief en efficiënt werken bij uitbreidingsplannen of inbreidingsplannen. Salverda is daarin een veel gevraagde partner; we herkennen de kansen en kennen onze beperkingen. De meeste kennis en technische vaardigheden hebben we zelf in huis, alleen de stedenbouwkundige en architectonische capaciteit halen we van buiten. De ontwikkeling van een project doen we vaak in partnerverband met andere investeerders, marktpartijen en gemeentes. Zo’n samenwerking zorgt voor meerwaarde, is onze ervaring.

Inbreidingsplannen, zoals de herontwikkeling van voormalige bedrijfsterreinen tot locaties voor kantoren, scholen of woningbouw hebben een overzichtelijk formaat. Met dergelijke projecten geven we een duidelijke impuls aan de omgeving; een stad of dorp krijgt op die plek een metamorfose, die kansen biedt voor boeiende nieuwe ontwikkelingen. Die kansen doen zich ook voor bij uitbreidingsprojecten.

Ook de grootschalige ontwikkelingsprojecten dragen het persoonlijk betrokken stempel dat bij Salverda hoort. Nieuwbouw staat niet op zichzelf, vinden wij; nieuwe gebouwen moeten aansluiten bij de omgeving en moeten bieden wat de gebruikers wensen. De bestaande omgeving vraagt om respect en de nieuwbouw moet een waardevolle aanvulling zijn.

 

Contact


Gert Winkelaar Adjunct Directeur 0525 - 65 16 66
Stuur een e-mail