Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Industrie

Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende branches, van voedingsmiddelen- tot auto-industrie. Ook behoren producenten van farmaceutische producten tot onze opdrachtgevers. Bij deze specialistische bedrijven werken wij conform strikte veiligheids- en hygiëne-protocollen. Daarnaast voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit in ondermeer garagebedrijven, de verf- en lakindustrie en de staalindustrie.

Specialistisch

De werkzaamheden die Salverda in deze bedrijven uitvoert zijn zeer specialistisch en divers. Het betreft kleinschalig onderhoud, verbouw en nieuwbouw van productieruimten, kantoorgebouwen en terreinindelingen.

Wij zijn gewend om onze werkzaamheden onder strikte protocollen uit te voeren, waarbij desbetreffende bedrijfsactiviteiten normaal doorgaan. Veel van onze werkzaamheden worden uitgevoerd in een ‘high care’ omgeving, waarbij productieruimten conform nieuwe hygiënestandaarden worden gerealiseerd.

Om u volledig te ontzorgen kunnen wij voor u ook voor meerdere jaren het onderhoud van gebouwen in beheer nemen. Wij stellen voor u het onderhoudsplan op en zorgen voor een deskundige uitvoering.

Contact


0525 - 65 16 66
info@salverda.nl