Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Onderhoud en renovatie woningen

Salverda is als geen ander gespecialiseerd in alle vormen van woningonderhoud. Van kleinschalige ad hoc werkzaamheden, mutatieonderhoud tot grootschalige renovatieprojecten, ook vraaggestuurd. U kunt rekenen op een flexibele organisatie en allround vakmensen met de kennis, ervaring en het enthousiasme om elk denkbaar project te realiseren. Salverda biedt een praktische totaaloplossing. U heeft geen omkijken naar voorzorgsmaatregelen en tijdelijke voorzieningen en wij garanderen een vlotte doorlooptijd.

Specialist in overlastbeperking

Bij groot onderhoud zijn begrip en een goede communicatie van groot belang. Uniek is, dat Salverda de tijdelijke huishoudelijke voorzieningen zelfstandig en in eigen beheer kan realiseren. We hebben er de faciliteiten, de ervaring en de mensen voor in huis. Vakmensen, die in goed overleg en met tact in de privéomgeving van bewoners kunnen werken. Een ander groot voordeel is, dat ze speciaal zijn opgeleid om kleine problemen, bijvoorbeeld met elektra of andere voorzieningen, zelfstandig op te lossen. Externe bedrijven inschakelen is dus niet nodig.

Woningisolatie

De energielasten stijgen de komende jaren verder. Salverda biedt een compleet pakket hoogwaardige maatregelen om het isolatieniveau van bestaande woningen op te waarderen tot energielabel A of B. Klimatisering van woonhuizen is complex en vereist een deskundige aanpak. Er zijn namelijk tal van factoren op het woningklimaat van invloed. Salverda loopt voorop met een schat aan ervaring, innovatieve mogelijkheden en praktische kennis.

24/7 service

Ook na werktijd verhelpen we eventuele problemen graag. Salverda heeft een eigen 24 uurs servicedienst voor kleinschalig storingsonderhoud. De vriendelijke medewerkers van onze serviceafdeling nemen de reparatieopdrachten aan en zorgen voor een vlotte afhandeling.

Contact


0525 - 65 16 66
info@salverda.nl