Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Esthel

Schakel

Als woonconsulent ben ik de schakel tussen bewoners, verhuurder en Salverda die de verbouw/renovatie uitvoert. Ik kom bij de mensen thuis en begeleid hen zo goed mogelijk in het vaak ingewikkelde bouwproces. Het bijzondere in de functie vind ik de mix tussen de sociale aspecten van de begeleiding en de voorbereiding en de uitvoering zelf.

Energie

Ik zie het als een uitdaging om de mensen vertrouwen te geven, door goed te luisteren en ze ruimte te geven om hun wensen te uiten. Daar tegenover probeer ik het belang van een goede planning duidelijk te maken. Die twee zaken goed met elkaar in evenwicht brengen levert naar mijn ervaring een win-win situatie op en daar krijg ik energie van.

Ontroerend is het als bewoners niet weten wat voor een keuze ze moeten maken uit frontjes/bladen/tegels en dat ze mij om advies vragen. Ook als ze het nut van een renovatie niet inzien en later bij de oplevering enorm blij zijn en het is ze 100% meegevallen. Dat is ontzettend fijn om te zien. Als de bewoner tevreden is, dan ben ik dat ook!”

Woonconsulente Esthel

Contact


Esthel Snippe Woonconsulent 0525-651666
Stuur een e-mail