Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Jody

Gastvrijheid

Ik heb de afgelopen 10 jaar in diverse vakgebieden gewerkt en altijd liep communicatie als een rode draad door mijn werkzaamheden heen! Mijn functie als woonconsulent is uniek, omdat het voor mij de perfecte combinatie is van werken in de techniek met de nadruk op communicatie.

Het werken met bewoners vind ik leuk, omdat je echt een kijkje achter de voordeur krijgt bij veel verschillende mensen. In korte tijd maak je samen echt iets door, de gastvrijheid van de meeste mensen vind ik altijd erg bijzonder.

Eerlijk

Het vertrouwen van de bewoners krijgen en houden doe ik voornamelijk door altijd open en eerlijk te zijn. Ik draai er niet omheen en tijdens de bouw hebben we echt de flexibiliteit van de bewoners nodig. Ik heb oog voor de situatie van de bewoner. De uitvoerder en woonconsulent werken nauw samen en zijn elkaars verlengstuk voor de bewoners, dat werkt heel prettig.

Mijn leukste ervaring met bewoners tot nu toe is bij een gezin waar een taalbarrière is, omdat ze gevlucht zijn uit Syrië. De bewoners zijn heel gastvrij, ondanks dat je merkt dat het af en toe lastig voor ze is om te begrijpen wat we allemaal doen.”

Woonconsulente Jody

Contact


Jody Duinkerken Woonconsulent 0525-651666
Stuur een e-mail