Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Noortje

Iedereen heeft een specialisme; iets waar hij of zij goed in is en leuk vindt om te doen. Voor mij betekent het werken met mensen. Ook de techniek heeft mij altijd al geïnteresseerd. Dat ik zowel bouwkundige kennis heb en ook veel ervaring heb in bewonersbegeleiding en -communicatie in projecten helpt mij enorm om mij te verplaatsen in bewoners. In mijn functie van manager Wonen faciliteer ik mijn collega woonconsulenten zoveel mogelijk waar dat nodig is en samen zorgen wij ervoor dat we de juiste dingen doen op het juiste moment.

Ik sta voor persoonlijk en actief. Ik ben eerlijk in verwachtingen en kijk verder dan alleen de werkzaamheden. Voor, tijdens en na de renovatie of het onderhoud ontzorgen we de bewoners en de opdrachtgever zoveel mogelijk. Ik probeer van elke verandering een verbetering te maken!

“Ik word blij van mensen die openstaan voor nieuwe dingen, ook al heeft het veel impact en is het soms lastig. Samen zoeken naar een goede oplossing, luisterend oor bieden en kijken naar wat wél mogelijk is. Dat iedereen ertoe doet, dat is mijn motto!”

Contact


Noortje de Boer Manager Wonen 0525 - 65 90 32
Stuur een e-mail