Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Pauline

Spin in het web

In mijn werk als woonconsulent kom ik veel bij mensen over de vloer. Ik kan er van genieten als mensen mij deelgenoot maken van hun leven en mij vragen om dingen uit te leggen. Ik ben blij dat ze om hulp durven te vragen en dat ik hen duidelijkheid kan geven. Vaak ook gerust kan stellen of juist ergens mee kan helpen.

Ik voel mij als een spin in het web tussen de bewoner, Salverda en de corporatie. De combinatie van werken in de bouw en toch heel sociaal bezig kunnen zijn is een perfecte combinatie voor mij.

Doen wat je zegt

Uitleggen wat ik doe en doen wat ik zeg. Heerlijk recht door zee, soms met een bocht ergens om heen, maar altijd met hetzelfde einddoel, het tot een goed eind brengen van een renovatie en het verhogen van het wooncomfort voor de bewoner.

Onlangs kwam ik bij mensen die een dag voor hun vakantie te horen hadden gekregen dat meneer ziek zou zijn. Ze overzagen het allemaal even niet meer en het was fijn hen gerust te stellen en samen een soort plan van aanpak te kunnen maken. Zij zagen het weer zitten en alle technische aspecten konden ook doorgang vinden, een win-win voor alle partijen.”

 

Contact


Pauline Vos Woonconsulent 0525-651666
Stuur een e-mail