Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Civiel

Ontwerp, realisatie én onderhoud. Een totaalpakket in beton.

De afdeling civiel van Salverda bestaat uit twee onderdelen: betonbouw en betononderhoud. Ook hebben we een eigen beton- en asfaltlaboratorium binnen de Schagen Groep. Al die kennis van beton en van de diverse bouwmethodieken, geeft ons de kans optimale oplossingen te vinden voor de lange termijn, waarbij nieuwbouw en (toekomstig) onderhoud in elkaar wordt verweven.

Betonbouw

Onze afdeling betonbouw werkt dagelijks aan de bouw van onder andere drinkwatervoorzieningen, civiele kunstwerken en waterbouwkundige projecten. Onze voorkeur gaat uit naar integrale projecten, waar we van ontwerpfase tot en met onderhoudsfase betrokken zijn. Dit geeft ons de gelegenheid om vanuit onze ervaring slimme en innovatieve oplossingen te bedenken voor jouw vraag. We kijken daarbij verder dan de initiële kosten, door te zoeken naar duurzame oplossingen die juist op de lange termijn economisch voordelig zijn.

Betononderhoud

Onderhouden is behouden. Als een van de weinig bedrijven in Nederland beschikken wij over het  BRL certificaat voor betonspuiten, handmatige reparaties en injecteren. We voeren levensduurverlengend onderhoud uit, verstevigen bestaande constructies en repareren civiele constructies op een veilige en verantwoorde manier. Bevindingen in het onderhoud, delen we met de collega’s van betonbouw, zodat zij in nieuwe projecten het toekomstig onderhoud kunnen verkleinen. Alle onze werkzaamheden wordt uitgevoerd conform de CUR-aanbevelingen.

Contact

Jan Jonker

Senior Projectleider


T. 0525 - 65 90 10
E. Stuur een e-mail

Wilmer Aalbers

Projectleider


T. 0525 - 65 90 63
E. Stuur een e-mail