Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Wonen

Toekomstbestendig bouwen, met oog voor mens en milieu.

Samen maken we morgen. Het is niet voor niets onze slogan. Onze blik is vooruit. Want de woningen die we voor jullie bouwen en onderhouden, staan er een lange tijd. Daarom passen we in de woningen duurzame en slimme oplossingen toe, die jarenlang meegaan. Onze werkzaamheden in beheer en onderhoud leren ons wat in de praktijk de beste toepassingen zijn. Zo profiteren jullie én de bewoners van onze jarenlange ervaring.

Wij zien onszelf als rentmeesters van de aarde en willen deze zo min mogelijk belasten. Daarom zijn we selectief in onze materiaalkeuze en zoeken we continu naar mogelijkheden voor hergebruik nu én in de toekomst. Op gebied van energie passen we bewezen moderne technieken toe, zodat de bewoners van comfort genieten, met minimale belasting van het milieu. Zo dragen we samen ons steentje bij aan een leefbare wereld.

Ook voor de korte termijn denken we graag vooruit. We hechten veel waarde aan goede communicatie met de omgeving. Door zelf actief bewoners en omwonenden te informeren, scheppen we reële verwachtingen. Onze woonconsulenten en koperbegeleiders zijn zelfs fulltime bezig om bewoners volledig mee te nemen in het proces. Het zorgt voor een soepel verloop van de werkzaamheden en blije gezichten bij de bewoners.