Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Nieuwbouw

Standaard maatwerk. Wij vinden het normaal.

Maatwerk is altijd ons uitgangspunt, ook wanneer je seriematig wilt bouwen. Je wilt de toekomstige bewoners toch graag de mogelijkheid bieden hun eigen thuis te creëren? Tegelijk beseffen we dat een project ook een planning heeft. Daarom hebben wij onze processen gestandaardiseerd. Dit vind je bijvoorbeeld terug in ons woonconcept SCALA. Hier behoud je de kans om jouw eigen wensen door te voeren, binnen ons gestandaardiseerd proces.

SCALA woning

In projecten kijken we welke kansen we kunnen realiseren met het oog op duurzaamheid. Zo hebben wij de SCALA woning ontwikkeld die voldoet aan de strengste eisen: volledig energieneutraal en een scherpe score op de milieu-impact. Het SCALA woningconcept is onze basis voor een rijwoning. Deze woning heeft een milieuprestatie (MPG) van 0,47. Dit is significant beter dan de huidige eis van 0,8. De rijksoverheid is overigens van plan de eis aan de MPG voor 2030 aan te scherpen naar 0,5. Wij op onze beurt blijven ons doorontwikkelen om te komen tot een nog veel lagere eindscore. Naast duurzame inzet leveren we met SCALA maatwerk, flexibiliteit en snelheid.

Met SCALA en onze projectbenadering leggen we niet de nadruk op de bouw, maar op het proces. Daardoor kunnen we voor ieder project individueel duurzame maatregelen opnemen. Van bouwmaterialen, gebruik van deze materialen tot en met de bouw zelf.  Met deze werkwijze blijven we ons doorlopend verbeteren. Om uiteindelijk te komen tot een volledig duurzame en circulaire bouw. Dat is onze stip aan de horizon. Lees hier onze brochure.

De hoogte in

Het woningtekort in Nederland vraagt om slimme oplossingen. Steeds vaker bouwen we de hoogte in, of gebruiken we juist de diepte. Wij groeien al jaren mee in deze veranderende vraag. We creëren appartementencomplexen in binnenstedelijke gebieden en luisteren daarbij goed naar jouw specifieke wensen. Met onze afdeling civiele techniek hebben wij zelf de kennis in huis om kelders voor diverse doeleinden aan te leggen. Hierdoor heb je  één partner, voor het hele bouwproces.

Goed communicatieproces

Wij begeleiden kopers in het maken van hun keuzes voor maatwerk. In onze eigen showroom tonen onze kopersbegeleiders wat er allemaal mogelijk is. Tijdens kijkdagen op de bouw zijn onze kopersbegeleiders bovendien aanwezig om toekomstige bewoners rond te leiden door hun toekomstige thuis. Zo bieden we jullie kopers één aanspreekpunt voor al hun bouwvragen.

Contact

Gerrit de Brake

Senior Projectleider


T. 0525 - 65 90 37
E. Stuur een e-mail

Wilbert van de Weg

Senior Projectleider


T. 0525 - 65 90 30
E. Stuur een e-mail

Rick Maljaars

Projectleider


T. 0525 - 65 90 17
E. Stuur een e-mail