Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Eerste fase Seewende te Nunspeet opgeleverd

  • Seewende Nunspeet
  • Seewende Nunspeet

In maart van dit jaar is Salverda Bouw gestart met de verbouw van locatie Seewende te Nunspeet. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van Zorgverlening Het Baken.

Met een kleine vertraging door de komst van COVID-19, is de eerste opleveringsfase een feit. Op 17 juni namen de eerste bewoners hun intrek in de opgeknapte appartementen in de westvleugel.

Eerste stap

Zorgverlening Het Baken is enthousiast dat de eerste stap is gezet. Zo vertelt manager Jenneke Lokhorst van Zorgverlening Het Baken: “We zijn ontzettend blij dat we, ondanks de onverwachte crisis, voor onze bewoners deze eerste stap met elkaar kunnen zetten naar de herindeling van het pand en het kleinschalig wonen. Salverda Bouw BV, leveranciers, naasten, medewerkers, iedereen heeft zich met de nodige zorg en inachtneming van de maatregelen, enorm ingezet om dit voor elkaar te krijgen”.

Drie fases

De verbouwing van de hele locatie verloopt in drie fases, waarbij nu de eerste 30 bewoners intern kunnen verhuizen.
Als de maatregelen dat toelaten, zal na de oplevering van de laatste fase worden uitgekeken naar een feestelijke (her)opening van de Seewende in november.