Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Betonbouw en -reparatie

Zoveel disciplines, zoveel specialiteiten. Omdat wij alle disciplines onder één dak hebben, hebben we veel technische kennis in huis. Iedere collega kent zijn specialisme, dat graag met collega’s wordt gedeeld. Zo beschikken we samen over oneindig veel kennis.

Betonconstructies

Onze afdeling civiele techniek is gespecialiseerd in ondergronds en waterdicht bouwen. Deze kennis passen we toe in civiele betonbouw en utiliteitsbouw van bijvoorbeeld appartementscomplexen. We leveren maatwerk. Afhankelijk van de situatie storten we traditioneel in het werk of werken we met prefab onderdelen.

Voegovergangen

Om bruggen van goede, stille en veilige voegovergangen te voorzien, is veel kennis nodig. Onze specialisten kennen de opties en weten de juiste toe te passen. We begrijpen dat het verkeer minimale hinder moet ondervinden van de werkzaamheden. Daarom werken we volgens een strakke en heldere planning. Samen met ons zusterbedrijf Schagen Infra voorzien we bruggen en viaducten al vanaf 2006 van duurzame en geluidsarme voegovergangen: de Silent Joint®. Onze voegovergangen voldoen aan de kwaliteitseisen van de NBD-norm.

Constructieve betonreparatie

Door bouwwerken constructief te repareren of upgraden, verlengen we de levensduur. Door bijvoorbeeld te injecteren of spuiten, versterken we bestaande kunstwerken die hierdoor niet vervangen hoeven worden. Onze betonreparateurs zijn allen gecertificeerd om deze werkzaamheden veilig en vakkundig uit te voeren.

Contact

Jan Jonker

Senior Projectleider


T. 0525 - 65 90 10
E. Stuur een e-mail