Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

In eigen huis

Bij Salverda vind je alle specialismen onder één dak. Vrijwel alle disciplines hebben wij zelf in huis. Zowel op de bouw als in onze eigen timmerwerkplaats werken we hard aan jouw projecten. Onze eigen materieeldienst voorziet de collega’s daarnaast van alle benodigde materieel.

Timmerwerkplaats

Naast ons kantoor in ’t Harde bevindt zich onze timmerwerkplaats. De werkplaats ondersteunt alle verschillende afdelingen van Salverda in hun werk. We werken hier bijvoorbeeld aan maatwerk voor onze monumentale restauraties, aan reparaties voor onze onderhoudsdienst, of prefabriceren onderdelen voor de bouw. Omdat we de werkplaats in eigen huis hebben, zijn we niet afhankelijk van externe planningen om het werk snel uit te voeren.

Eigen materieel

Onze materieeldienst werkt, net als de timmerwerkplaats, ondersteunend aan de andere afdelingen van Salverda. Van units en steigers, tot kisten en rijplaten: alles wat nodig is op de bouw, hebben wij in eigen bezit. Hierdoor beschikken onze medewerkers altijd over de juiste middelen om hun werk goed uit te voeren.

Contact

Gerrit de Brake

Senior Projectleider


T. 0525 - 65 90 37
E. Stuur een e-mail