Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Monumenten

Werken aan monumenten vraagt om ouderwets vakmanschap en passie voor het vak. Met veel geduld, aandacht en respect restaureren onze collega’s deze gebouwen zodat hun verhalen en cultuurhistorische waarde weer lange tijd behouden blijven.

Liefde voor cultuurhistorische waarde en geschiedenis. Onze vaklieden bij Salverda hebben dat. Door de ervaringen die zij op vele plaatsen hebben opgedaan, is binnen ons team van restaurateurs veel kennis en expertise verzameld. Die ervaring passen we toe in ieder nieuw project.

Zorgvuldige aanpak

Een grondige analyse van monumentale en bijzondere aspecten van een monument horen tot de basis van ieder project. Het behouden en onderhouden van het origineel is leidend voor onze aanpak. Het repareren of vernieuwen van onderdelen doen we alleen als het noodzakelijk is. Eventueel herstel pakken we zorgvuldig aan. Dat vraagt om specifieke middelen die we in eigen huis hebben. Onze timmerwerkplaats verbindt het ambachtelijk handwerk met moderne machines. Vanzelfsprekend kiezen we daarbij voor authentieke bouwmaterialen.

Flexibel in uitvoering

Is jouw pand al in gebruik en lopen de werkzaamheden door, tijdens de restauratie? Voor ons is dat geen probleem. Sterker nog, voor ons is dit dagelijkse kost. Wij passen onze werkzaamheden aan op de huidige situatie. Ook hedendaagse eisen op gebied van veiligheid weten we naadloos in te passen binnen de uitvoeringsrichtlijnen die gelden voor het werken aan monumenten. Zo draait jouw bedrijf rustig door, terwijl wij aan jouw pand werken.

Contact

Gerwin Port

Senior Projectleider


T. 0525 - 65 90 48
E. Stuur een e-mail