Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Nazorg

Wij onderscheiden ons door ook na de realisatie actief betrokken te blijven bij onze projecten. We stellen onderhoudsprognoses op, voeren onderhoud uit en lossen meldingen snel op. Daarbij zorgt ons onderhoudsteam altijd voor een terugkoppeling, waardoor we leren van het onderhoud.   

Wij vinden onze nazorg zó belangrijk, dat we hier een apart team voor hebben ingericht. Zij zijn fulltime bezig met het afhandelen van meldingen, het maken van onderhoudsprognoses en het plannen van het werk.

Lerende organisatie

Door meldingen en onderhoud te analyseren, leren we hoe toegepaste materialen en oplossingen zich in de praktijk gedragen. Het onderhoudsteam spitst zich toe op het onderhoud, maar heeft ook een signalerende functie. De kennis die zij vergaren, gebruiken de collega’s van nieuwbouw en renovatie in toekomstige projecten.

Eerlijk onderhoud

De prognoses voor onderhoud worden voor lange termijn gemaakt. Soms blijkt dat gepland onderhoud toch niet direct nodig is. In dat geval zullen wij ons advies bijstellen en ook aanraden om nog geen onderhoud te plegen. Dit scheelt jou als opdrachtgever direct in de portemonnee.

 

Contact

Rene Bosch

Senior Projectleider


T. 0525 - 65 90 47
E. Stuur een e-mail