Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Groene Bouwhekken bij het Stadhuis in Zwolle

Tijdens onze werkzaamheden bij het Stadhuis in Zwolle gebruiken wij “Groene Bouwhekken”. Dit geeft een fraaie uitstraling.
Een andere reden dat er voor “Groene Bouwhekken” is gekozen, is, omdat dit bedrijf mensen helpt met (re-)integratie tot de arbeidsmarkt. Zo kan Salverda hier ook haar steentje aan bijdragen.

(Re-)integratie

Het gehele proces van “Groene Bouwhekken” is ingericht om mensen te helpen met (re-)integreren tot de arbeidsmarkt. Dit proces omvat het inplanten, de productie, de installatie en het onderhoud van de planten gedurende het project.
Zo gebeurt de productie van de bouwhekken in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij krijgen daardoor een opleiding en werkervaring in de ambachtelijke houtbewerking. Ook jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen een opleiding en werkervaring richting assistent-hovenier, doordat zij de plantenbakken klaarmaken. Zij verzorgen ook het transport en de installatie op locatie. De planten worden in samenwerking met een lokale sociale organisatie onderhouden.