Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Jubilarissen

  • Gerard Lokhorst 50 jaar geleden-bijgewerkt2
  • Henk Post 40 jaar geleden2
  • Gerard Lokhorst 50 jaar geleden-bijgewerkt2
  • Henk Post 40 jaar geleden2

Afgelopen donderdag hebben we in Coelenhage te Wezep een fantastisch jubileumfeest van Gerard Lokhorst en Henk Post beleefd met onze medewerkers en relaties.

Een halve eeuw dienstverband

Als familiebedrijf zijn wij trots op de lange en duurzame dienstverbanden van onze medewerkers. Jaarlijks vieren we van diverse collega’s hun koperen of zilveren jubileum, maar dit jaar hebben wij 2 bijzondere jubilarissen. Gerard Lokhorst en Henk Post zijn respectievelijk 50 jaar en 40 jaar in dienst bij Salverda Bouw.

Arbeidsverleden

Als 15-jarige jongen trad Gerard op 11 augustus 1969 bij Salverda in dienst als timmerman. Inmiddels is hij in zijn 50-jarig dienstverband uitgegroeid tot hoofduitvoerder en leerlingbegeleider. Henk Post is op 1 oktober 1979 begonnen bij onze materieeldienst en is al jarenlang werkzaam als hoofd technische dienst bij ons bedrijf.

Collega’s en relaties waren donderdag 3 oktober in grote aantallen aanwezig om hen te feliciteren. Na mooie woorden en de felicitaties van directeur Arjan Berends, hadden ook Gerard en Henk mooie anekdotes uit het verleden en een dankwoord naar alle genodigden. Een prachtig filmpje met daarin diverse collega’s en oud-medewerkers aan het woord, maakte de avond compleet.