Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Officiële starthandeling bouw huurwoningen IJsselmuiden

Onder grote belangstelling van de genodigde huurders hebben wethouder Ekkers van gemeente Kampen en Hendrik Hoogenkamp, directeur van Beter Wonen IJsselmuiden, op donderdag 19 mei de eerste vloerplaat gelegd bij de officiële starthandeling van de bouw van 22 huurwoningen in IJsselmuiden.

Beter Wonen IJsselmuiden heeft vorig jaar een prijsvraag uitgezet waarvan ontwerp en Construct & Design onderdeel waren. Salverda heeft samen met 19 Het Atelier met het ingediende plan hoog gescoord op duurzaamheid en beeldkwaliteitsplan. Half april zijn we gestart met de bouw en vorige week was de feestelijke starthandeling, waarvoor ook de huurders waren uitgenodigd. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben zij met elkaar kennisgemaakt. De huurders zijn enthousiast over het comfort van de nieuwe woningen, die worden voorzien van PV-panelen en vloerverwarming.

Op donderdag 26 mei is er een bijeenkomst voor de huurders van de 6 woningen in Wilsum, die ook onderdeel uitmaakten van de prijsvraag. Alle woningen worden eind 2016 opgeleverd.