Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Ondertekening 4-jarig contract Resultaatgericht Samenwerken

  • Ondertekening Rentree 4-jarig contract resultaatgericht samenwerken
  • Vestiging Deventer Salverda
  • Ondertekening Rentree 4-jarig contract resultaatgericht samenwerken
  • Vestiging Deventer Salverda

Woningcorporatie Rentree in Deventer en Salverda Bouw hebben sinds 2013 een samenwerkingsovereenkomst voor het dagelijks onderhoud aan circa 3.800 huurwoningen van Rentree.

De afgelopen drie jaar is met veel plezier verder gewerkt aan de optimalisatie van het onderhoudsproces op basis van openheid, transparantie en vertrouwen. Dit heeft geresulteerd in en hoge klanttevredenheid, verbeterde kwaliteit van de woningen en verlaging van de integrale kosten. De goede resultaten van de afgelopen jaren en de fijne manier van samenwerken hebben geleid tot verlenging van het contract met minimaal vier jaar!

Nieuw steunpunt

Wij zijn bijzonder trots en blij met deze blijk van waardering en kijken met veel vertrouwen uit naar de komende vier jaar. Om onze werkzaamheden nog efficiënter uit te voeren hebben we onlangs een nieuw steunpunt aan de Bremenweg 14 te Deventer betrokken. Vanuit dit steunpunt vindt de dagelijks aansturing en het maken van bewonerskeuzes plaats. Salverda  helpt bewoners bij het kiezen van de keuken en tegelkeuzes bij (groot)onderhoudsprojecten. In een volledig ingerichte showroom worden bewoners van A tot Z begeleid tijdens dit traject.