Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Ondertekening groot onderhoud 117 woningen De Driften

Medio mei 2016 start bouwbedrijf Salverda in opdracht van Mitros met het groot onderhoud van de 117 eengezinswoningen in de Rijtuigenbuurt te Nieuwegein.  De aannemingsovereenkomst is op 26 februari door Jan Willem Lekkerkerker van Mitros en Arjan Berends van Salverda ondertekend.

De woningen worden gemoderniseerd zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van de woning. Een van de grote ingrepen is het verwijderen van de bestaande gevel en het plaatsen van een nieuwe gevel met kunststof kozijnen. Duurzaamheid en het beperken van toekomstig onderhoud waren belangrijke speerpunten in het ontwikkelen van de nieuwe gevels.

In de afgelopen maanden is hard gewerkt om het project te ontwikkelen en uit te werken. Uniek element in dit project is dat de bewoners inbreng hebben in de uitstraling van hun woning. Bewoners kunnen kiezen voor verschillende gevelindelingen, de kleur van de gevelafwerking en verschillende types voordeuren. Zo krijgt elke woning een eigen gezicht en heeft de wijk een gevarieerde aanblik.