Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Ondertekening overeenkomst ketensamenwerking Groot Onderhoud Salland Wonen

Afgelopen maandag is de overeenkomst voor de ketensamenwerking met Salland Wonen getekend. Deze overeenkomst voor tenminste vijf jaar is een bevestiging van de prettige samenwerking tussen de betrokken partijen in deze ketensamenwerking.

Vier jaar geleden is Salland Wonen op zoek gegaan naar partners, die dezelfde visie hebben op samenwerken, die hun kennis en kunde wilden delen en gaan voor kwaliteit en continuïteit.

Continuïteit

Met Salverda Bouw en Mateboer uit Kampen heeft Salland Wonen twee partijen gevonden die deze manier van werken ook omarmen. Beiden partijen gaan voor continuïteit en streven ernaar om het werk met zoveel mogelijk eigen mensen en vaste partners uit te voeren.

Visie

Na vier succesvolle pilot projecten waar plezier, verhoging van de klanttevredenheid, het ontzorgen van de klant en reduceren van de kosten centraal stonden is afgelopen maandag deze samenwerking bezegeld met een vijfjarige overeenkomst. Ter ondersteuning van deze overeenkomst hebben de drie partijen een gezamenlijk visiedocument ketensamenwerking opgesteld. Dit document is door de directies ondertekend en zal gebruikt worden om de visie op ketensamenwerking verder uit te dragen.