Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Open Monumentendag 2022 – Koestraat 10-12-14 Zwolle

  • Transformatie Koestraat Zwolle
  • Transformatie Koestraat Zwolle
  • Transformatie Koestraat Zwolle
  • Transformatie Koestraat Zwolle

Salverda werkt veel aan monumentale panden. Zo transformeren wij aan de Koestraat in Zwolle samen met onder andere Schavast en De Bruin architecten een aantal monumentale panden tot een luxe woonzorghof voor ouderen (Residence Coestraete).

Een prachtig project dat goed aansluit op het thema van de Open Monumentendag 2022: duurzaamheid. Graag nodigen wij u uit om op 10 september tussen 10.00 en 17.00 uur een bezoek te brengen aan onze bouwlocatie. U kunt dan met eigen ogen de ontwikkeling van een rijke historie naar een waardige toekomst zien!

De Monumentendag wordt muzikaal omlijst met optredens van koren en ensembles op diverse locaties. Om 11.30 uur kunt u bij ons komen luisteren naar het fluitensemble Fluitfocus en om 13.30 uur kunt u komen genieten van Harmonie-orkest DeBazuin. Voordat u de route vervolgt, die de Gemeente Zwolle voor deze dag heeft opgesteld, ontmoeten wij u graag in onze tuin! Onder het genot van een hapje en een drankje beantwoorden enthousiaste collega’s al uw vragen over dit bijzondere project en horen wij graag uw eerste indruk. Klik hier voor het digitale programmaboekje van de Monumentendag in Zwolle.