Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Pakketbezorging van Gunters en Meuser voor Salverda in Amsterdam per fietskoerier

Vandaag – 7 november 2019 –  is het eerste pakket van Gunters en Meuser per fietskoerier geleverd aan Salverda Bouw, en wel op een zeer bijzondere locatie: Artis. Salverda heeft onlangs werkzaamheden uitgevoerd aan de olifantenstal en momenteel zijn we bezig met de nieuwe fundering onder de monumentale bibliotheek.

Vrijdag 1 november is door Gunters en Meuser (Isero) het contract met Fietskoeriers.nl – een platform van Cycloon – ondertekend. Het initiatief voor de levering per fiets is voortgekomen uit het verzoek van Salverda Bouw om bestellingen nog milieuvriendelijker te laten leveren. Voor beide partijen staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel en was de beslissing ook snel genomen om samen te werken met Fietskoeriers.nl.

Joost van Haaster, Regio Manager Sales bij Isero: “Isero vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Samen met klanten en leveranciers werken we op een klimaat neutrale wijze en zijn we zuinig op ons milieu. Er rijden al diverse Isero auto’s 100% elektrisch rond, dus de stap naar bezorging per fiets is bijna logisch om te zetten. Naast het milieu omtrent de CO2-uitstoot, is het logistiek gezien een stuk gemakkelijker. Isero doet graag meer voor haar omgeving.”

“Salverda heeft een duurzaamheidsambitie, wij zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen voor innovatieve producten en toepassingen”, aldus Gerwin Port, projectleider bij Salverda. “Daarbij focussen wij ons in het bijzonder op duurzame en circulaire innovaties en samenwerkingen. Binnen onze projecten in binnenstedelijk gebied zijn we vaak genoodzaakt om logistiek slim te plannen. Ik ben er dan ook heel blij mee dat wij Fietskoeriers.nl en Gunters en Meuser met elkaar in contact hebben gebracht en dat wij alle (kleine) leveringen op onze projecten in Amsterdam voortaan per fiets laten vervoeren.”

Over Gunters en Meuser

Gunters en Meuser is een gespecialiseerd bedrijf, dat kwaliteitsproducten en innovatieve diensten levert op het gebied van handgereedschappen, ijzerwaren, bouwbeslag, hang- en sluitwerk, sanitair, electra en elektrisch gereedschap. Gunters en Meuser is onderdeel van Isero BV.

Over Isero

Isero is dé ijzerwarengroothandel voor bouwprofessionals en technische diensten. We zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen en werkkleding en PBM’s. Tot de groep behoren ook Gunters en Meuser, Dirk Stam en Freke inbraakbeveiliging. Met ons uitgebreid vestigingennetwerk, onze vakbekwame medewerkers en ons brede assortiment en producten en diensten doen we graag méér voor onze klanten. Meer informatie: www.isero.nl

Over Fietskoeriers.nl

Fietskoeriers.nl is onderdeel van Cycloon: dé bezorgexpert van Nederland. Het is de missie van Cycloon om de bezorgmarkt in beweging te brengen en daarmee groener en socialer te maken. Daarom nam Cycloon in 2016 het initiatief tot Fietskoeriers.nl en zocht de samenwerking op met inmiddels 19 professionele fietskoerierbedrijven in ruim 30 steden. Zo werd de landelijke dekkende pakketdienst met meer dan 600 fietskoeriers een feit. ‘Fietskoeriers.nl zet een nieuwe standaard in delivery’, aldus de 17-koppige vakjury die dit innovatieve initiatief beloont met de Shopping Awards Game Changer 2017.