Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

65 appartementen HSK20 te Zwolle

In opdracht van BPD en deltaWonen hebben wij in samenwerking met Ufkes Apeldoorn, 39 koopappartementen en 26 huurappartementen HSK20 gerealiseerd.

Een appartement in hartje Zwolle

Het oude verzorgingshuis ‘De nieuwe haven’ is getransformeerd naar een prachtig appartementencomplex van 65 appartementen met op de begane grond een nieuw kantoor voor een notaris. De eerste sloopwerkzaamheden zijn in december 2016 begonnen en het gehele project is opgeleverd in juli 2018.

Huur- en koopappartementen in Zwolle

De huurappartementen liggen op de 1e tot en met de 4e verdieping en worden verhuurd door deltaWonen. De koopappartementen en maisonnettes vind je op de 5e tot en met de 10e verdieping. Door de variatie in types, grootte en prijsstelling biedt HSK20 voor elk wat wils.

Upcoming Kamperpoort

HSK20 ligt in aan de rand van de binnenstad tegen de wijk Kamperpoort. Een wijk die volledig getransformeerd wordt. Het straatwerk van de Harm Smeengekade is al klaar. Nieuwbouwwijk De Feniks is gedeeltelijk klaar, de laatste fase is in aanbouw. De parkeergarage en de bioscoop aan het Katwolderplein zijn inmiddels gereed. Met deze grote metamorfose wordt het een prachtige wijk. HSK20 is onderdeel van deze transformatie.

Via deze link kunt u prachtige beelden van de uitgevoerde werkzaamheden bekijken.