Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

73 woningen Almere

Salverda Bouw is gestart met de realisatie van de bouw van 73 eengezinswoningen in de Indische buurt in Almere buiten. De bouw van deze woningen is na de realisatie van ‘de Indische Toren’ een nieuwe opdracht van Van Pijkeren Woningbouw bv.

De 73 woningen worden in 3 fasen gerealiseerd, waarbij de verschillende fasen elkaar overlappen. Het plan bestaat uit enkele geschakelde vrijstaande woningen, veel 2-onder-1-kap woningen en diverse rijwoningen. Er is veel diversiteit in het uiterlijk van de woningen.

Diverse fases

De woningen van fase 1 zijn voorzien van hellende daken met verholen goten en schijnschoorstenen. De buitengevels deels voorzien van schoon metselwerk en deels van keimwerk.

De woningen van fase 2 hebben platte daken met de kopersoptie voor een dakterras. De gevels zijn voorzien van keimwerk met diverse accentvlakken in schoon metselwerk.

Fase 3 is net als fase 1 voorzien van hellende daken en schoon metselwerk maar zijn in uiterlijk totaal anders dan de woningen van fase 1 en 2. De woningen zijn voorzien van rode dakpannen en hebben grote overstekken bij de goten.

Alle vrijstaande en 2-onder-1-kapwoningen zijn voorzien van een aangebouwde stenen berging.

Aan de kopers worden diverse opties aangeboden, van een aanbouw aan de achterzijde van de woning tot het verplaatsen van een wandcontactdoos.

Het project is in maart 2017 van start gegaan en zal in het laatste kwartaal van 2018 worden afgerond.