Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Betonherstel civiele kunst- en waterwerken 2021

Voor de Gemeente Zwolle voeren wij betonherstel uit aan de civiele kunst- en waterwerken. In de periode april 2021 tot september 2021 worden alle werkzaamheden uitgevoerd.

Voor het 11e jaar achter elkaar voert Salverda betonreparaties uit in opdracht van de Gemeente Zwolle. Onder dit bestek vallen diverse kunst- en waterwerken die zich in en rondom Zwolle bevinden. De werkzaamheden worden uitgevoerd conform de BRL3201 (CUR 118 & CUR 119).

In de eerste periode van de werkzaamheden worden diverse bruggen in de binnenstad aangepakt. Dit zijn bijvoorbeeld de Kamperpoortbrug, de Stenen Pijp brug, die Nieuwe havenbrug en de Diezenpoortenbrug. In hoofdlijnen bestaan de werkzaamheden uit betonherstel, het reinigen van het kunstwerk en het constructief injecteren / watervoerend injecteren van scheuren in het beton. Naast deze werkzaamheden monteert Salverda lekdorpels om vervuiling van kunstwerken tegen te gaan en worden er diverse inspecties uitgevoerd naar lekkende voegovergangen waaruit misschien nog herstel volgt binnen een verkeersafzetting.