Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Betonherstel civiele kunst- en waterwerken 2021

Voor de Gemeente Zwolle voerden wij betonherstel uit aan de civiele kunst- en waterwerken. In de periode april 2021 tot september 2021 werden alle werkzaamheden uitgevoerd.

Voor het 11e jaar achter elkaar voerde Salverda betonreparaties uit in opdracht van de Gemeente Zwolle. Onder dit bestek vielen diverse kunst- en waterwerken die zich in en rondom Zwolle bevinden. De werkzaamheden werden uitgevoerd conform de BRL3201 (CUR 118 & CUR 119).

In de eerste periode van de werkzaamheden werden diverse bruggen in de binnenstad aangepakt. Dit waren bijvoorbeeld de Kamperpoortbrug, de Stenen Pijp brug, de Nieuwe havenbrug en de Diezenpoortenbrug. In hoofdlijnen bestonden de werkzaamheden uit betonherstel, het reinigen van het kunstwerk en het constructief injecteren / watervoerend injecteren van scheuren in het beton. Naast deze werkzaamheden monteerde Salverda lekdorpels om vervuiling van kunstwerken tegen te gaan en werden er diverse inspecties uitgevoerd naar lekkende voegovergangen waaruit misschien nog herstel volgde binnen een verkeersafzetting.