Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Dagelijks onderhoud Rentree Deventer

Vanaf 1 december 2011 beheren en onderhouden wij voor woningstichting Rentree te Deventer 3.900 verhuurbare eenheden. Elke 3 jaar wordt dit prestatiecontract na uitgebreide evaluatie met elkaar telkens 3 jaar verlengd. Voorafgaand aan dit contract hebben wij een aantal jaren intensief met elkaar samengewerkt en veel aandacht besteed aan elkaars processen met als doel zo laag mogelijk integrale (onderhouds)kosten in de breedste zin van het woord.

Door ons wordt continue de van klachten- en onderhoudshistorie bewaakt. Hierdoor kunnen wij gerichte aanpassingen of uitbreidingen realiseren. Door dit continue te evalueren met onze opdrachtgever en de huurder kunnen wij alle verbeterpunten meenemen in de voorbereiding van nieuwe werkzaamheden. Dit levert uiteindelijk een betere kwaliteit van het op te leveren eindproduct.

Om dit meetbaar te maken, maken wij maandelijks managementrapportages, onderverdeeld in de diverse disciplines en objecten, die maandelijks worden besproken tijdens de evaluatiegesprekken met Rentree.

Dit is een multidisciplinaire overeenkomst waarin wij verantwoordelijk zijn voor bouwkundige, elektrotechnische en werktuigbouwkundige werkzaamheden. Ook hebben wij de groenvoorziening in ons beheer.