Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Nieuwbouw energiezuinige woningen Nieuwleusen

In de wijk Westerbouwlanden-Noord heeft Salverda 12 koopwoningen gebouwd in opdracht van Schavast BV. Deze duurzame en stijlvolle woningen betreffen 8 (starters) tussenwoningen, woningtype Stekelbaars en 4 royale hoekwoningen, woningtype Stekelbaars XL. Dit type XL wordt weer onderscheiden in een 2x standaard hoekwoning en 2x een hoekwoning met een dwarskap. Het woonprogramma biedt wonen aan de tuinzijde en een open keuken met uitzicht op het water aan de voorzijde. De woningen hebben allen een vaste trap naar de zolder. De tussenwoningen hebben op de 1e verdieping totaal 2 slaapkamers en de XL hoekwoningen totaal 3 slaapkamers. Tevens hebben de beide dwarskap hoekwoningen op de zolder nog een standaard 4e slaapkamer. Verder hebben de woningen een buitenberging en tevens de mogelijkheid om de auto op eigen erf te parkeren. De woningen zijn verder zeer energiezuinig, omdat het dak aan de zonzijde is volgelegd met PV- panelen.

Scala

De woningen zijn door Salverda gerealiseerd op basis van het beproefde SCALA Woningbouwconcept. Dit concept kent een korte doorlooptijd en garandeert een korte bouwtijd tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De architect is 19 het Atelier architecten in Zwolle, Alferink-van Schieveen uit Zwolle is de constructeur in dit project.