Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Groot onderhoud 30 woningen aan de Wijdeneshof Emmeloord

  • Groot onderhoud Wijdeneshof Emmeloord
  • Groot onderhoud Wijdeneshof Emmeloord
  • Groot onderhoud Wijdeneshof Emmeloord
  • Groot onderhoud Wijdeneshof Emmeloord

In opdracht van Stichting Woonzorg Nederland heeft Salverda het onderhoud en de modernisering van 30 woningen aan de Wijdeneshof te Emmeloord gerealiseerd. Tevens zijn er energiemaatregelen getroffen.

De werkzaamheden bestonden uit het verwijderen van asbest en het vervangen van glas, buitendeuren, dakkapellen, dakpannen, goten en de binneninstallatie en het aanbrengen van dakisolatie op een aangebouwde geïsoleerde berging.

Communicatie

De woningen aan de Wijdeneshof worden bewoond door senioren, de gemiddelde leeftijd is 80 jaar. Alle communicatie en bewonerszaken zijn uitgevoerd door Salverda zelf. Onze uitvoerder is vanaf de eerste opnames en kennismakingsgesprekken betrokken geweest bij het contact met de bewoners. Hij was iedere dag op de bouw aanwezig en was goed bereikbaar door middel van een tweede telefoon.
Bewoners konden door middel van een smiley-systeem aangeven of er vragen of klachten waren. Een rode smiley voor het raam betekende dat er een dringende vraag of klacht was, een oranje smiley betekende dat men een niet urgente vraag of klacht had en de groene smiley betekende dat alles in orde was.

Duurzaamheidsmaatregelen

Qua duurzaamheidsmaatregelen kunnen wij bijvoorbeeld noemen: het vervangen van de beglazing door HR++-glas, het vervangen van geïsoleerde voordeuren en ramen, het aanbrengen van een geïsoleerde berging en CV-ketels en op het geïsoleerde dak dakkapellen en dakramen aanbrengen.