Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Groot onderhoud 30 woningen te ’t Harde

  • GO 30 woningen 't Harde - oude situatie 2
  • GO 30 woningen 't Harde - oude situatie
  • GO 30 woningen 't Harde - nieuwe situatie
  • GO 30 woningen 't Harde - oude situatie 2
  • GO 30 woningen 't Harde - oude situatie
  • GO 30 woningen 't Harde - nieuwe situatie

Salverda Bouw heeft in opdracht van UWOON groot onderhoud uitgevoerd aan 30 woningen in ’t Harde.

De woningen hebben een compleet nieuwe, moderne uitstraling aan de buitenkant gekregen. We hebben prefab gevelpanelen gebruikt om de woning ‘’in te pakken’’. Bestaande gevels bleven staan en hierop zijn bevestigingspunten gemonteerd, waarop het nieuwe gevelpaneel is bevestigd. In de nieuwe gevel zijn kunststof kozijnen en deuren meegenomen.
Ook het dak is volledig vernieuwd. Dakpannen zijn eraf gehaald en we hebben geïsoleerde dakplaten geplaatst op het bestaande dakbeschot en er weer nieuwe dakpannen overheen gelegd.
Binnen installeerden we een warmte-terug-win-ventilatiesysteem. Alle ruimtes in de woning zijn voorzien van toevoer- of afvoerkanalen, zodat de luchtkwaliteit optimaal is in de gehele woning.

Opruimdag

Op 21 januari 2022 hebben we een opruimdag georganiseerd voor de bewoners in dit project. Ze konden gratis spullen afvoeren in de containers die wij hadden neergezet. UWOON was er ook om te helpen. Rond lunchtijd en rond het tijdstip van avondeten kwam er een patatkraam waar de bewoners een hapje en een drankje konden ophalen.