Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Groot onderhoud 30 woningen te ’t Harde

  • GO 30 woningen 't Harde - oude situatie 2
  • GO 30 woningen 't Harde - oude situatie
  • GO 30 woningen 't Harde - nieuwe situatie
  • GO 30 woningen 't Harde - oude situatie 2
  • GO 30 woningen 't Harde - oude situatie
  • GO 30 woningen 't Harde - nieuwe situatie

Salverda Bouw voert in opdracht van UWOON groot onderhoud uit aan 30 woningen in
’t Harde.
De woningen krijgen een compleet nieuwe, moderne uitstraling aan de buitenkant. Dit doen we door prefab gevelpanelen te gebruiken om de woning ‘’in te pakken’’. Bestaande gevels blijven staan en hierop worden bevestigingspunten gemonteerd waarop het nieuwe gevelpaneel wordt bevestigd. In de nieuwe gevel zijn kunststof kozijnen en deuren meegenomen.
Ook het dak wordt volledig vernieuwd. Dakpannen gaan eraf, we plaatsen geïsoleerde dakplaten op het bestaande dakbeschot en leggen er weer nieuwe dakpannen overheen.
Binnen installeren we een warmte-terug-win-ventilatiesysteem. Alle ruimtes in de woning worden voorzien van toevoer- of afvoerkanalen, zodat de luchtkwaliteit optimaal is in de gehele woning.

Opruimdag

Op 21 januari 2022 hebben we een opruimdag georganiseerd voor de bewoners in dit project. Ze konden gratis spullen afvoeren in de containers die wij hadden neergezet. UWOON was er ook om te helpen. Rond lunchtijd en rond het tijdstip van avondeten kwam er een patatkraam waar de bewoners een hapje en een drankje konden ophalen.

Uitvoering

We zijn begonnen met de eerste binnenwerkzaamheden (vernieuwen keukens, badkamers, toiletten en plaatsen WTW-unit). Naar verwachting is het project klaar voor de bouwvak.