Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Groot onderhoud 55 woningen Lange Hagel Utrecht

  • Luchtfoto Lange Hagel Utrecht
  • Luchtfoto Lange Hagel Utrecht

“Lange Hagel” Utrecht

Onderdeel van de EMVI-inschrijving ‘’75 woningen Kanaalstraat in Utrecht’’ was het project Groot Onderhoud van 55 woningen aan de Lange Hagelstraat e.o. te Utrecht. Bij goed resultaat op de onderdelen van financiën, kwaliteit en klanttevredenheid was Mitros voornemens om het project “de Lange Hagel” in bouwteam verder uit te werken. De goede resultaten aan de Kanaalstraat en een positieve evaluatie deed Mitros besluiten om de prettige samenwerking aan de Kanaalstraat voort te zetten.

Doelstelling van Mitros was om de woningen energetisch te verbeteren en weer klaar te maken voor de toekomst.

Werkzaamheden

Op 6 november 2017, precies een jaar na de start aan de Kanaalstraat, begonnen we met de werkzaamheden. De oplevering was medio mei 2018.

De werkzaamheden aan de buitenzijde van de woning omvatten onder andere het vervangen van voegwerk, ramen inclusief beglazing, dakkapellen, dakramen en dakwerk (hellend en plat) en het uitvoeren van houtrotherstel. De interieurwerkzaamheden omvatten onder andere het vervangen van vloeren en CV-installaties en het vernieuwen van de badkamers, toiletten en keukens.

De energetische maatregelen bestonden uit het aanbrengen van CO2-gestuurde mechanische ventilatie en het aanbrengen van PV-panelen op de daken.

Al met al een mooie wijk en mooie karakteristieke woningen die weer mee kunnen met de tijd.