Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

CSE gebouw Landstede Zwolle

  • CSE Landstede Zwolle
  • CSE Landstede Zwolle
  • CSE Landstede Zwolle
  • CSE Landstede Zwolle

In opdracht van de Landstede Groep heeft Salverda het Centre for Sports and Education (CSE) gerenoveerd. Het gebouw staat op de kruising van de Ceintuurbaan en de Boerendanserdijk in Zwolle, naast het PEC stadion. Van oorsprong was dit het kantoorgebouw van projectontwikkelaar Marten Eibrink.

Het hele gebouw is in fasen gestript en verbouwd. Zo zijn alle wanden, plafonds, vloerafwerkingen en nagenoeg installaties verwijderd. De oorspronkelijke buitengevel is na de verbouwing onherkenbaar, de bestaande aluminium puien zijn (op de trappenhuizen na) allemaal vervangen. De bestaande gewassen grind panelen zijn voorzien van beplating en stucwerk.

Fase 1 omvatte de renovatie van de kelder en de toren aan de Boerendanserdijk. Fase 2 omvatte de renovatie van de toren aan de Ceintuurbaan, en in fase 3 is het trappenhuis aangepakt en is er een verdiept terras op kelderniveau gerealiseerd. Alle ruimtes zijn opnieuw ingedeeld en voorzien van een eigentijdse plafond-, vloer- en wandafwerking.

De werkzaamheden zijn in nauwe samenwerking met Breman Zwolle (W-installatie) en Breman Kloekke (E-installatie) uitgevoerd. De vloerafwerking is verzorgd door Hovek uit Zwolle en schilderwerk is uitgevoerd door schildersbedrijf Klappe uit Zwolle.

De werkzaamheden zijn in september 2016 afgerond.