Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Langdurige samenwerking planmatig onderhoud Ons Huis

Medio 2018 heeft Salverda cluster 3 aangenomen, waarin wij samen met Ons Huis een langdurige samenwerking aangaan (2018, 2019 en 2020). Binnen dit cluster realiseren we een 5-tal complexen in Apeldoorn.

Werkzaamheden

In samenwerking met Ons Huis willen we binnen de gestelde kaders het beste en meest efficiënte resultaat per complex halen. In ieder complex voeren wij energiemaatregelen (woningen minimaal op label A) en planmatig onderhoud uit.
Inmiddels is het eerste complex, complex 7, afgerond.
Rond de bouwvakvakantie zal complex 20 gereed komen. Complex 18 is net gestart, de verwachte oplevering hiervan zal in oktober zijn. Complex 92 start begin oktober en zal eind 2019/begin 2020 afgerond zijn. De uitvoering van complex 27 zal in 2020 starten.

De woonconsulent van Salverda Bouw verzorgt de communicatie. In samenwerking met de uitvoerder worden alle woningen opgenomen.

Nieuwe uitstraling complex 7

De woningen van complex 7 kregen een gemoderniseerde uitstraling  passend binnen de omgeving. In samenwerking met Architectenbureau 19 het Atelier werden betonbanden, boeiranden en panelen voorzien van een nieuwe kleurstelling. Ook kwamen er nieuwe luifels en voordeuren en kregen alle woningen PV-panelen op het dak.