Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Langdurige samenwerking planmatig onderhoud Ons Huis

Medio 2018 heeft Salverda cluster 3 aangenomen, waarin wij samen met Ons Huis een langdurige samenwerking aangaan (2018, 2019 en 2020). Binnen dit project realiseren we binnen cluster 3 een 5-tal complexen (totaal 305 woningen) in Apeldoorn.

Werkzaamheden

In samenwerking met Ons Huis willen we binnen de gestelde kaders het beste en meest efficiënte resultaat per complex halen. In ieder complex gaan wij energiemaatregelen (woningen minimaal op label A) en planmatig onderhoud uitvoeren. Inmiddels zijn we gestart met het eerste complex, complex 7 dat bestaat uit 73 woningen.

De communicatie wordt door de woonconsulent van Salverda zelf uitgevoerd. In samenwerking met de uitvoerder worden alle woningen opgenomen.

Nieuwe uitstraling complex 7

De woningen van complex 7 krijgen een gemoderniseerde uitstraling  passend binnen de omgeving. In samenwerking met Architectenbureau 19 het Atelier worden betonbanden, boeiranden en panelen voorzien van een nieuwe kleurstelling. Ook worden er nieuwe luifels en voordeuren toegepast en krijgen alle woningen PV-panelen op het dak.