Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Modern wonen aan het water in Zeewolde

  • Mosselhof Zeewolde
  • Mosselhof Zeewolde
  • Mosselhof Zeewolde
  • Mosselhof Zeewolde
  • Mosselhof Zeewolde
  • Mosselhof Zeewolde
  • Mosselhof Zeewolde
  • Mosselhof Zeewolde

In Zeewolde realiseren wij in de nieuwste wijk in aanbouw 29 appartementen. Dit is verdeeld over een vleugel met 18 koopappartementen en een vleugel met 11 sociale huurappartementen.
Het appartementencomplex biedt onderdak aan drie typen appartementen: Small, Medium en Large. Afhankelijk van het gekozen type ligt de gebruiksoppervlakte tussen circa 51 en 85 m2.

Unieke locatie
Het appartementengebouw Mosselhof is gelegen in de Schelpenbuurt en vormt de aankondiging van de afslag van de Blauwe Diamant naar het Wolderwijd. De 18 koopappartementen aan de hoofdvaarroute en de 11 sociale huurappartementen aan de Blauwe Diamant vormen samen de schelp van de mossel. Met het concept van de schelp wordt ingespeeld op de verschillende karakteristieken van de locatie, met enerzijds de publieke ruimte aan de waterkant en anderzijds het groene binnenhof met parkeerplaatsen. De doorzonappartementen, met de ochtendzon aan de binnenhofzijde en de avondzon aan de waterzijde, zorgen voor levendigheid en dragen bij aan de sociale veiligheid.

Het ontwerp
Het ontwerp van appartementencomplex ‘Mosselhof’ is, zoals de naam van het complex al verklapt, gebaseerd op een mossel. Het zwartblauwe, verspringende metselwerk vormt de buitenkant van de schelp. De binnenzijde is zachter en lichter van kleurstelling. Het optillen van het volume op de hoek versterkt de signaalfunctie van de verbinding naar het Wolderwijd en creëert een logische verbinding tussen het binnenhof en de waterkant.

Duurzaam
Met onder andere PV-panelen, een groen dak, geïntegreerde nestvoorzieningen, een groene inrichting van het binnenhof en een hybride constructie met houtskeletbouw gevelelementen wordt invulling gegeven aan de Duurzame Top 11 van de gemeente Zeewolde. In de technische omschrijving (klik hier) vindt u alle informatie over de duurzaamheidsaspecten die het appartement kent. Ook kunt u hierin meer informatie vinden over de afwerking van het appartement en welke kleuren en materialen hiervoor gebruikt gaan worden.