Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Modernisering 55 wooneenheden Krugerstraat en Potgieterstraat te Vaassen

  • Renovatie 55 woningen Vaassen
  • Renovatie 55 woningen Vaassen
  • Renovatie 55 woningen Vaassen
  • Renovatie 55 woningen Vaassen

In Vaassen heeft Salverda Bouw voor Triada 24 en 31 wooneenheden gemoderniseerd. De flats Krugerstraat en Potgieterstraat kregen een nieuwe uitstraling, beiden in dezelfde stijl, maar iedere flat met een eigen kleur.
Dit gebeurde tijdens het onderhoud aan de gevel, het aanbrengen van energiebesparende maatregelen en de verbetering van de toegankelijkheid.

Team

Onze uitvoerder voerde samen met onze eigen woonconsulent de woningopnames uit. Dit team was de gehele bouwperiode het aanspreekpunt voor de bewoners. De woonconsulent voorzag de bewoner onder andere van specifieke informatie van zijn/haar woning. Tevens gaf zij algemene voortgangsinformatie via nieuwsbrieven.
Meer informatie over onze afdeling Wonen vindt u hier.

Voor de start werd er een opruimactie georganiseerd. Aangezien de bergingen leeg dienden te zijn voor het isoleren van de plafonds, plaatsten wij een afvalcontainer voor de overbodige spullen.
Door vooraf een aanpassing te doen aan het collectieve verwarmingssysteem kon deze tijdens de renovatie van de flat in werking blijven. Tijdens de werkzaamheden in de woning kon de radiator in de woonkamer hierdoor ook in werking blijven wat de overlast verminderde.

Ander aanzicht

De balkon en galerijhekken werden vervangen. Omdat dit al tijdens het ontwerp was meegenomen, kon er worden afgeweken van de traditionele spijlenhekwerken die eerst aanwezig waren. Dit in combinatie met de nieuwe kleuren van kozijnen en gevels geeft een compleet ander aanzicht van de flats.

Eind 2018 startten we met de voorbereidingen in de eerste flat. Vanaf januari 2019 werden de werkzaamheden ook aan de buitenkant zichtbaar. Omstreeks de bouwvak 2019 zijn de beide flats opgeleverd.

Architect: 19 het Atelier, Zwolle