Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Modernisering 55 wooneenheden Krugerstraat en Potgieterstraat te Vaassen

In Vaassen is Salverda Bouw voor Triada gestart met de modernisering van 24 en 31 wooneenheden. De flats Krugerstraat en Potgieterstraat krijgen een nieuwe uitstraling, beiden in dezelfde stijl, maar iedere flat met een eigen kleur.
Dit gebeurt tijdens het onderhoud aan de gevel, het aanbrengen van energiebesparende maatregelen en de verbetering van de toegankelijkheid.

Team

Onze uitvoerder voert samen met onze eigen woonconsulent de woningopnames uit. Dit team is de gehele bouwperiode het aanspreekpunt voor de bewoners. De woonconsulent voorziet de bewoner onder andere van specifieke informatie van zijn/haar woning. Tevens geeft zij algemene voortgangsinformatie via nieuwsbrieven.
Meer informatie over onze afdeling Wonen vindt u hier.

Voor de start is er een opruimactie georganiseerd. Aangezien de bergingen leeg dienen te zijn voor het isoleren van de plafonds, plaatsen wij een afvalcontainer voor de overbodige spullen.
Door vooraf een aanpassing te doen aan het collectieve verwarmingssysteem kan deze tijdens de renovatie van de flat in werking blijven. Tijdens de werkzaamheden in de woning kan de radiator in de woonkamer hierdoor ook in werking blijven wat de overlast verminderd.

Ander aanzicht

De balkon en galerijhekken worden vervangen. Omdat dit al tijdens het ontwerp is meegenomen, kan er worden afgeweken van de traditionele spijlenhekwerken die er nu aanwezig zijn. Dit in combinatie met de nieuwe kleuren van kozijnen en gevels geeft een compleet ander aanzicht van de flats.

Eind 2018 starten we met de voorbereidingen in de eerste flat. Vanaf januari 2019 zijn de werkzaamheden ook aan de buitenkant zichtbaar. Omstreeks de bouwvak 2019 zijn de beide flats gereed.

Architect: 19 het Atelier, Zwolle