Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

NH Galaxy Amsterdam

Het hotel was zo’n 10 jaar geleden nog in gebruik als ziekenhuis, en is destijds omgebouwd tot hotel. Het NH Galaxy hotel wordt gebruikt als crewhotel voor Delta Airlines. Alle 283 kamers zijn verhuurd aan Delta Airlines. Het bijzondere aan deze bouw is de relatief korte bouwtijd, aanvang begin oktober 2009, oplevering op 1 maart 2010.

De renovatie werkzaamheden in het NH Galaxy hotel zijn te verdelen in 2 projecten, te weten: Renovatie van lobby, crewlounge, fitness, bar & meetingroom als turnkey project voor NH Hotels. En de renovatie 265 hotelkamers als turnkey project voor NH Hotels.

In de lobby & bar van het hotel zijn de zichtbare delen vernieuwd, zoals verlichting, tapijt, meubilair en inrichting. Tevens zijn de crewlounge en de toiletgroep in de lobby gerenoveerd.

De 265 bestaande kamers in het hotel werden gerenoveerd volgens de B2007 standaard van NH. Dit betekent vernieuwing van meubilair (levering en montage door derden), airco, badkamers, parketvloeren, deuren en kozijnen.

Verder maakte de nieuwbouw van 18 hotelkamers deel uit van de opdracht. Dit werk bestaat uit een bestaande dakopbouw, welke geheel kaal is gesloopt en opnieuw werd opgebouwd. In deze vleugel zijn 18 ruime hotelkamers gerealiseerd volgens de B2007 stijl van NH. Er is een geheel nieuwe vloer ingekomen en de aansluiting met het bestaande pand vindt plaats d.m.v. een nieuw gerealiseerde loopbrug. Er zijn nieuwe gevelpuien geplaatst en verder zijn alle installaties en inrichtingselementen nieuw.