Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Nieuwbouw 10 woningen te Leek

Op de grens van Groningen en Drenthe ligt het dorp Leek. Hier realiseert Salverda Bouw 10 twee-onder-een-kap-woningen onder de naam De Nieuwe Stijl van Leek. Opdrachtgever is VanWonen.

De Nieuwe Stijl ligt in de nieuwbouwwijk Oostindie in het zuiden van Leek. Hier kan men wandelen in de natuur, terwijl de afstand tot het centrum van Groningen nihil is.
De sfeer van dit project ademt bijzondere karakteristieken, terug te zien in onder andere de architectuur en de inrichting van het openbare groen. Een voorbeeld hiervan is de aanleg van houtwallen. Ook creëren wij gezellige brinken.

Twee-onder-een-kap-woningen

De woningen worden compleet en gasloos (dus duurzaam) opgeleverd. Ze worden gebouwd onder architectuur met een hoogwaardige afwerking.
De meer dan royale living biedt diverse indelingsvarianten. In de luxe badkamer komt sanitair van Villeroy en Boch. De keuken maakt het huis tot een écht thuis: een zeer complete, hoogwaardige keuken met veel ontwerpmogelijkheden. Dankzij de steile dakhelling is er op de eerste verdieping ruimte voor 3 ruime slaapkamers en voor een vaste trap naar de tweede verdieping waar een 4e slaapkamer kan worden gerealiseerd.

De woningen zijn allemaal voor de start van de bouw verkocht.

Team

Opdrachtgever: VanWonen
Architect: EVE architecten
Bouwfysisch adviseur: EVE architecten
Constructeur: Alferink – van Schieveen