Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Nieuwbouw 10 woningen te Leek

  • 10 woningen Leek
  • 10 woningen Leek
  • 10 woningen Leek
  • 10 woningen Leek

Op de grens van Groningen en Drenthe ligt het dorp Leek. Hier realiseerde Salverda Bouw 10 twee-onder-een-kap-woningen onder de naam De Nieuwe Stijl van Leek. Opdrachtgever was VanWonen.

De Nieuwe Stijl ligt in de nieuwbouwwijk Oostindie in het zuiden van Leek. Hier kan men wandelen in de natuur, terwijl de afstand tot het centrum van Groningen nihil is.
De sfeer van dit project ademt bijzondere karakteristieken, terug te zien in onder andere de architectuur en de inrichting van het openbare groen. Een voorbeeld hiervan is de aanleg van houtwallen. Ook creëerden wij gezellige brinken.

Twee-onder-een-kap-woningen

De woningen werden compleet en gasloos (dus duurzaam) opgeleverd. Ze zijn gebouwd onder architectuur met een hoogwaardige afwerking.
De meer dan royale living biedt diverse indelingsvarianten. In de luxe badkamer is sanitair van Villeroy en Boch geplaatst. De keuken maakt het huis tot een écht thuis: een zeer complete, hoogwaardige keuken met veel ontwerpmogelijkheden. Dankzij de steile dakhelling is er op de eerste verdieping ruimte voor 3 ruime slaapkamers en voor een vaste trap naar de tweede verdieping waar een 4e slaapkamer kan worden gerealiseerd.

Team

Opdrachtgever: VanWonen
Architect: EVE architecten
Bouwfysisch adviseur: EVE architecten
Constructeur: Alferink – van Schieveen