Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Nieuwbouw 50 woningen, Rivierenwijk Deventer

De rivierenwijk is voor een groot deel in de jaren 50 en 60 gebouwd. Een gedeelte van de wijk is dan ook aan vernieuwing toe. Oude woningen zijn gesloopt en er zijn nieuwe woningen gebouwd. Door de betrokken samenwerking met Rentree, waar wij al geruime tijd werkzaamheden doen in het onderhoud, mogen wij Scherf 2 in de Rivierenwijk gaan uitvoeren.

In de Rivierenwijk bouwt Salverda 39 huurwoningen 11 koopwoningen in opdracht van Rentree. Door middel van een prijsvraag hebben wij in combinatie met architectenbureau 19 ’t Atelier het werk aangenomen. Tijdens het ontwerp is rekening gehouden met de verdere plannen binnen de Rivierenwijk, waaronder de basisschool. In het ontwerp worden verschillende soorten metselwerk en metselverbanden toegepast om kleur en leven in de Rivierenwijk te blazen.

De stijlvolle woningen betreffen tussenwoningen, boven- en beneden woningen. De woningen hebben allemaal een vaste trap naar de zolder. De tussenwoningen hebben op de 1e verdieping totaal 3 slaapkamers met een mogelijkheid om op de 2e verdieping nog een slaapkamer te creëren. De boven- en benedenwoning hebben 1 a 2 slaapkamers.

SCALA

De woningen zijn ontwikkeld en gerealiseerd vanuit ons woningbouwconcept SCALA. Een concept waarbij u gedurende het gehele proces ‘in control’ blijft.