Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Nieuwbouw 77 appartementen en 7 commerciële ruimten Karaat te Groningen

  • Nieuwbouw Karaat Groningen
  • Nieuwbouw Karaat Groningen
  • Nieuwbouw Karaat Groningen
  • Nieuwbouw Karaat Groningen

In opdracht van BPD realiseert Salverda Bouw 77 appartementen en 7 commerciële ruimten in Groningen. Dit project, genaamd Karaat, staat in de Oosterparkbuurt in Groningen.

De locaties aan de Oosterhamrikkade zijn de laatste jaren getransformeerd van industrie- naar woningbouwlocaties. Dit plan omvat 42 vrije sector huurappartementen en 35 particuliere koopappartementen. Op de begane grond komen 7 publieke en/of commerciële ruimten.

Ontwerp

Het plan Karaat is ontworpen door VdpArchitecten uit Groningen. Alle appartementen en ruimten worden gasloos en duurzaam uitgevoerd. Als centrale opwekking wordt er een WKO-systeem aangebracht.

Uitvoering

Het project is met BIM-engineering voorbereid. De uitvoering is gestart in september 2020. Hier kunt u de film van de 1ste paal terugzien. De prognose is, dat wij in het 3e kwartaal van 2022 zullen opleveren.

Meer informatie

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van dit project.

Hoogstepunt

Op 2 december hebben we het hoogste punt bereikt. Door coronamaatregelen kon dit niet groots gevierd worden. Daarom hebben we een mooie film gemaakt. Bekijk de film hier.