Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

EmerparkAuto Amersfoort – nieuwbouw

In opdracht van VOF Pacayo Vastgoed hebben wij op het bedrijventerrein Vathorst aan de Hanzeboulevard nr. 24 in Amersfoort de nieuwbouw van EmerparkAuto gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit een showroom met receptie, verkoopruimten, kantoren, sanitaire ruimten, werkplaatsen, magazijn en diverse technische ruimten.
Voor de hoofddraagconstructie is gekozen voor wit gecoate stalen kolommen en liggers. De gevels van de showroom bestaan uit aluminium puien met veel glas en grote schuifdeuren. De gevels van de werkplaats zijn uitgevoerd in een vuurrode golfplaat en voorzien van 10 stuks  overheaddeuren met veel glas.
Alle daken bestaan uit stalen dakplaten met hoogwaardige isolatie en een grijze kunststof dakbedekking. Aan de buitenzijde is de showroom uitgebouwd met luifels waardoor het lijkt of het dak naadloos doorloopt van binnen naar buiten.
De binnenwanden van de kantoren en aangrenzende ruimtes zijn van hout met veel glas gemaakt, de dichte wanden een combinatie van kalkzandsteen en systeemwanden.
In de kantoren en aangrenzende ruimtes zijn deels uitneembare systeemplafonds en deels vaste gipsplafonds toegepast.
De showroom is voorzien van een speciale DS – corner met een verlaagd plafond.
De betonvloer van de werkplaats en aangrenzende ruimtes is monoliet afgewerkt en voorzien van een coating, de vloer in de showroom is voorzien van grootformaat vloertegels.
Het hele terrein is afgeschermd met een prefab beton plintband, zwarte hekwerken met schuifpoorten, een transparant scherm en voorzien van bestrating in meerdere kleuren.