Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Realisatie 8 appartementen aan de Sarphatistraat te Amsterdam

In opdracht van Aedes Real Estate gaat Salverda Bouw aan de Sarphatistraat 24-26 in Amsterdam 8 luxe appartementen realiseren. Het totale woonoppervlak is circa 1.000 m². De 2 bestaande panden staan momenteel leeg.

Kelder

Een van de uitdagingen van dit project ligt direct aan het begin, namelijk het realiseren van een kelder onder het bestaande pand. Er worden zo’n 40 schroefinjectiepalen aangebracht vanaf de oude keldervloer. Vervolgens wordt de keldervloer gesloopt, bemaling opgezet en grond afgevoerd. De opbouw kan beginnen, dat wil zeggen dat de betonnen ‘kelderbak’ gemaakt wordt.

Constructief verbeteren

Ondertussen wordt al gestart met het constructief verbeteren van de bovenliggende verdiepingen. Salverda Bouw doet tevens de renovatie van de gevels en het dak. Deze renovatie houdt in, dat het pand in de steigers komt te staan en gevelkozijnen worden vervangen. Tevens wordt schilder- en ander renovatiewerk uitgevoerd. Een deel van de installatie-units komt verdekt op het dak te staan en er worden een aantal aanpassingen en verbeteringen aan het dak gedaan. Inpandig wordt een nieuwe liftschacht gerealiseerd voor een personenlift. Als de ruwbouw gereed is, start het compleet afbouwen van de appartementen, wat opnieuw een uitdaging is, aangezien de appartementen in het luxe segment gaan thuishoren.

 

Sarphatistraat Amsterdam