Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Renovatie Bilderberg Hotel ’t Speulderbos te Garderen

In samenwerking met B+B interieurarchitectuur heeft Salverda Bouw in het Bilderberg Hotel ’t Speulderbos te Garderen de receptie, lounge en theaterzaal gerenoveerd.

In de receptie is een nieuwe trap geplaatst die gemaakt is in onze timmerwerkplaats. Zowel op de begane grond als rondom de vide zijn er strakke, zwartstalen kozijnen geplaatst. Door een grote wand te voorzien van beton-look stucwerk en het nieuwe lamellenplafond in het midden van de receptie op te hangen, heeft de receptie een zeer eigentijdse uitstraling gekregen. Tevens lijken de plantenbakken te zweven in de ruimte.

Theaterzaal

De theaterzaal “’t Speuld” is van zichzelf al een unicum in een hotel. De zaal was met de huidige kleurstelling echter niet meer van deze tijd. In de zaal zijn alle wanden opnieuw behangen en zijn alle panelen van de balkons beplakt met een folie op kleur. De nieuwe kleurstelling geeft de zaal een compleet nieuwe beleving.