Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Renovatie Kimpton de Witt hotel te Amsterdam

  • Renovatie Kimpton de Witt
  • Renovatie Kimpton de Witt
  • Renovatie Kimpton de Witt
  • Renovatie Kimpton de Witt

Salverda Bouw startte in december 2019 met een renovatie bij het Kimpton de Witt hotel in Amsterdam. Deze renovatie bestond uit 2 fases.

Eerste fase

De eerste fase betrof het renoveren van de meeting rooms. Aandachtspunt hierbij was het implementeren van het nieuwe ontwerp. Dit werd gerealiseerd door wandbekledingen, vloerbedekkingen, plafonds en pantry’s te vernieuwen. Daarnaast werd er een nieuw lichtontwerp gemaakt met verschillende lichtscènes. Tevens pasten wij de klimaat- en luchtverversingsinstallatie aan en waardeerden wij deze op.

Tweede fase

De tweede fase betrof het restaurant. Vanwege de re-branding werd het gehele restaurant gerenoveerd, met bijzondere aandacht voor verlichting en de nieuwe keuken.

Lobby

Tijdens de eerste fases is het hotel altijd operationeel gebleven. Tijdens de tijdelijke sluiting vanwege Covid-19 is de verbouwing van de lobby uitgevoerd. Nu was er namelijk een ideale situatie om nieuwe vloeren aan te brengen. Ook werd het lichtplan gewijzigd in het plafond en werd het plafond opnieuw gestucadoord en geschilderd. De frontdesk en conciërgebalie werden vernieuwd en er werd een kunstobject van boomstammen geleverd. Deze boomstammen vertegenwoordigen het fundament van Amsterdam, welke op palen gebouwd is.

Foto’s: Kimpton de Witt