Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Renovatie Kimpton de Witt hotel te Amsterdam

Salverda Bouw startte in december 2019 met een renovatie bij het Kimpton de Witt hotel in Amsterdam. Deze renovatie bestaat uit 2 fases.

Eerste fase

De eerste fase betreft het renoveren van de meeting rooms. Aandachtspunt hierbij is het implementeren van het nieuwe ontwerp. Dit is gerealiseerd door wandbekledingen, vloerbedekkingen, plafonds en pantry’s te vernieuwen. Daarnaast is er een nieuw lichtontwerp gemaakt met verschillende lichtscènes. Tevens passen wij de klimaat- en luchtverversingsinstallatie aan en waarderen wij deze op.

Tweede fase

De tweede fase betreft het restaurant. Vanwege de re-branding is het gehele restaurant gerenoveerd, met bijzondere aandacht voor verlichting en de nieuwe keuken.

Lobby

Kimpton de Witt is ook voornemens de lobby te verbouwen. Deze werkzaamheden omvatten het aanbrengen van folie op de beglazing, het aanbrengen van nieuw tegelwerk en het maken van een nieuwe entreebalie en conciërgebalie. Tevens behandelen wij de bestaande vloer opnieuw en installeren wij een audio-installatie en lichtplan.

Foto’s: Kimpton de Witt