Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Renovatie Park Hotel Den Haag

Middenin het Hofkwartier, bij de Grote Kerk, naast de Paleistuinen en Paleis Noordeinde, ligt het unieke vier-sterren Parkhotel Den Haag.

Salverda is benaderd met de vraag om een voorstel voor een turnkey renovatie voor de begane grond te maken. Het betrof de lobby, lounge, bar, gangen en multifunctionele zaal. Er is door Salverda een ontwerp uitgewerkt op basis waarvan opdracht verstrekt werd. Uitgangspunten waren het in ere herstellen van het Art deco ontwerp, het herstellen van een deel van het prachtige trappenhuis en door middel van goede verlichting de juiste sfeer neer te zetten.

Omdat de gasten in dit drukke hotel niets mochten merken van de renovatie, werd er een plan opgesteld om de werkzaamheden gefaseerd uit te voeren. De eerste fase betrof de renovatie van de lobby & bar. In de 2e fase hebben wij de lounge en conferentiezaal aangepakt en in de 3e fase de Garden Room, grenzend aan de Paleistuin.

Gedurende de uitvoering van de werkzaamheden werden de gasten tijdelijk op andere plekken ontvangen. We hebben hier extra aandacht aan besteed en achteraf bleek dat gasten niets gemerkt hadden van de uitvoering van de werkzaamheden.