Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Renovatie Swissotel

Het 4-sterren Swissotel is gevestigd in Amsterdam op de Dam, een van de drukste plekken in Amsterdam.

In de periode 1999 tot 2004 renoveerde Salverda Bouw reeds de verdiepingen 1 en 3, 4, 5 en 6. Na deze periode was het hotel weer aan vernieuwing toe. Het initiatief tot een nieuwe renovatieronde werd genomen. Deze renovatie wordt uitgevoerd in verschillende fases.
In 2016 hebben we de 23 hotelkamers van de 2e verdieping aangepakt. Twee jaar later, in 2018, zijn de verdiepingen 5 en 6 gerenoveerd. Momenteel worden kantoren omgebouwd tot 3 hotelkamers. Het betreft een turnkey project, waarbij wij de badkamers vernieuwen, de kamers opknappen en ook het vaste en losse meubilair plaatsen. Tevens bouwen wij een fraaie suite.

Logistiek plan

Omdat de bezettingsgraad van het hotel hoog is, heeft Salverda een logistiek plan gemaakt. Hierbij is rekening gehouden met werktijden, overlast en een zo minimaal mogelijke logistieke belasting van de liften van het hotel. Salverda regelde hiervoor in overleg met de gemeente de benodigde vergunningen.

Sfeer

De nieuwe kamers ademen een sfeer van luxe en weldaad uit. De badkamers zijn bekleed met bijzonder hoogwaardig natuursteen, geïmporteerd uit Zwitserland. In de kamers staan fraaie meubelen van eikenhout. In de badkamer is een modern Bluetooth audiosysteem en een TV. Er is een zeer hoogwaardige afwerking geleverd.