Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Renovatie Victoria Hotel Amsterdam

Salverda Bouw voert vanaf heden een totaal renovatie uit aan het hotel Park Plaza Victoria Amsterdam in opdracht van PPHE Hotel Group. Dit markante en monumentale pand wordt zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde gemoderniseerd.

Park Plaza Victoria Amsterdam is gelegen op de hoek van Damrak en Prins Hendrikkade, direct tegenover het centraal station in hartje Amsterdam. Park Plaza Victoria Amsterdam bevindt zich naast het reeds door Salverda Bouw gerenoveerde Art’Otel Amsterdam. Logistiek gezien is dit een grote uitdaging.

Werkzaamheden

De algemene ruimten op de begane grond worden voorzien van een eigentijds interieur met een kenmerkende sfeer. De lobby, receptie, bar, restaurant en conferentiezalen worden volledig vernieuwd. Het hotel heeft de gelegenheid gegrepen om ook de indeling volledig op de schop te gooien zodat het voor de gasten nog logischer en gastvrijer wordt.

Overlastbeperking

Dit alles wordt gefaseerd uitgevoerd waarbij de gasten van het in gebruik blijvende hotel zo weinig mogelijk overlast ondervinden. Dat bewerkstelligen wij door het gastengebied en het bouwgebied volledig van elkaar te scheiden.

Zodra de torenkraan wordt geplaatst in de omzoomde binnenplaats van het hotel is deze behoudens de punt en de giek volledig door het gebouw omsloten. Op dat moment worden de nieuwe toiletgroep, 2e liftlanding, trappenhuis en de kamers onder handen genomen. Het restaurant, bar en de conferentiezalen zijn dan al weer in gebruik.

Ook in deze fase geldt dat het interieur en de techniek van de algemene ruimten volledig wordt gemoderniseerd en wordt voorzien van een schitterende uitstraling. De kamers krijgen tevens een nieuwe indeling. De badkamer wordt vergroot en vernieuwd en de kamers krijgen een verfrissend interieur, waarbij ook hier de techniek een aangenaam comfort voor de gasten vormt.