Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Verbouw Het Rode Klif

In opdracht van woningstichting Centrada verbouwden wij de begane grond van Het Rode Klif voor InteraktContour. Door de verbouwing ging de woonlocatie de Vlonder zeker 41 moderne en zelfstandige appartementen tellen voor cliënten met een niet aangeboren hersenletsel.

De verbouwing van het gemeentelijk monument Het Rode Klif was uitdagend en complex te noemen, waarbij de afwerking op een hoog niveau lag. Samen met de opdrachtgever, huurder, onderaannemers en Salverda, werd er constant gekeken naar het uiteindelijke resultaat. Hierdoor werden de appartementen op een dusdanige manier verbouwd waarbij de uiteindelijke gebruiker met haar beperking het uitgangspunt was. Door op deze wijze te verbouwen werden er appartementen gecreëerd die binnen het beleid van InteraktContour passen, namelijk 24 uur, 7 dagen per week kwalitatief goede zorg bieden.

Sleutelklaar opleveren

De appartementen werden sleutelklaar opgeleverd, zodoende moest de eindgebruiker alleen zijn meubels en inventaris verhuizen. Tijdens de verbouwing bleef de woonlocatie de Vlonder in bedrijf. Maar door onze kennis en expertise in grote en complexe renovaties werd overlast van bovenliggende bewoners en cliënten beperkt.